Випуск 2015

2015-05-29

/Files/photogallery/760/випуск.JPG

Випускний бал 2015

29 травня у дошкільному навчальному закладі «Берізка» с.Борове відбулося довгоочікуване випускне свято для дошкільнят.

Це свято – перший крок у доросле життя. Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі залишаться незабутніми для всіх нас.

Розділити радісну подію та підтримати майбутніх школярів прийшли ті, хто завжди піклується та допомагає ДНЗ: Анатолій Конотопчик, сільський голова, який привітав випускників та зазначив, що саме в школі діти відчувають свій перший успіх, навчаються відстоювати власні погляди і переконання, розвивати творчі здібності. А також голова батьківського комітету, всі рідні та близькі родичі.

Привітала дошкільнят завідуюча дошкільним навчальним закладом Надія Федосіївна Крук та побажала їм легкого навчання в школі, ніколи не забувати свій садок, вихователів.

Вихователі Ніна Володимирівна та Ірина Петрівна, вітаючи дітей, порівняли їх з малими ластів’ятами, які сміливо роблять перші кроки до знань та у майбутньому стануть пречудовими людьми.

Особливо зворушливим був прощальний вальс вихованців, дивлячись на яких, не стримували сліз радості та гордості всі присутні.

Випускники попрощались з іграшками та передали малюкам з молодших груп, які запевнили всіх, що вони будуть любити та берегти їх.

Діти були нагороджені дипломами «Випускник ДНЗ» та отримали гарні подарунки.

В житті вчорашніх дошкільнят це дуже значима подія, адже багато цікавого, нових друзів та яскравих вражень на них ще чекають попереду і скоро пролунає для них перший шкільний дзвінок.

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi